Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 克 水
- 1 小块 桂皮
- 2 颗 八角
- 2 片 香叶
- 5 个 白豆蔻
- 2 个 草果 ,拍扁
- 10 克 花椒
- 30 克 姜 ,切厚片
- 3 支 葱 ,打结
- 50 克 料酒
- 30 克 盐
- 600 克 猪肚 ,熟的,切丝(半成品)(见要诀)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 465.3 kJ / 111.3 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 468.4 mg