盐水卤猪肚

盐水卤猪肚

4.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 人份

Suroviny

  • 1400 克
  • 桂皮
    1 小块
  • 八角
    2 颗
  • 香叶
    2 片
  • 白豆蔻
    5 个
  • 草果 拍扁
    2 个
  • 花椒
    10 克
  • 料酒
    50 克
  • 30 克
  • 切厚片
    30 克
  • 打结
    3 支
  • 猪肚 熟的,切丝(半成品)(见要诀)
    600 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 468.4 mg
Protein 15.2 g
Kalorie 465.3 kJ / 111.3 kcal
Tuk 5.1 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sacharidy 0.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...