Zařízení & příslušenství
盐水卤猪肚
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 人份
Suroviny
-
水1400 克
-
桂皮1 小块
-
八角2 颗
-
香叶2 片
-
白豆蔻5 个
-
草果 拍扁2 个
-
花椒10 克
-
料酒50 克
-
盐30 克
-
姜 切厚片30 克
-
葱 打结3 支
-
猪肚 熟的,切丝(半成品)(见要诀)600 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
468.4 mg
Protein
15.2 g
Kalorie
465.3 kJ /
111.3 kcal
Tuk
5.1 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sacharidy
0.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日卤味
10 recepty/-ů
Čína
Čína