Zařízení & příslušenství
炒双脆
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
黄喉 洗净沥干,切块150 克
-
毛肚 洗净沥干,切块150 克
-
料酒10 克
-
菜籽油60 克
-
蒜头 拍扁20 克
-
泡姜 切片20 克
-
泡椒 切段15 克
-
剁椒30 克
-
新鲜小米椒 切段,依个人口味调整5 克
-
辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱10 克
-
花椒1 小撮
-
糖5 克
-
生抽5 克
-
芹菜 只取茎,切段80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
314.1 mg
Protein
14.5 g
Kalorie
1163.3 kJ /
278.3 kcal
Tuk
21.1 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
3.3 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:秋天的成熟
10 recepty/-ů
Čína
Čína