Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 120 g manteiga
- 300 g farinha
- ½ c. chá de mostarda em pó
- 70 g água
Recheio
- 100 g cebola
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- 30 g azeite
- 200 g ervilhas descongeladas
- 100 g fiambre em cubos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 250 g queijo ricota
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 2145.3 kJ / 512.7 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 46.9 g
- Tuk
- 29.4 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 621.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa cremosa de alho-francês e Koftas de frango
2óra
Pão pizza
2óra 30p
Pickles de cebola -TM6
45 min
Kebabs de borrego
3óra
Rolos de lasanha com espinafres
1óra
Quiche de cebola
1óra 10p
Pão delícia
1 godz. 50 min
Pastéis de batata
2óra
Soufflé rápido de queijo
45 min
Frango Tikka Masala com massa
45 min
Pastéis de massa tenra de borrego
2óra
Tarte de abóbora de Halloween
2óra