Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- 300 g farinha tipo 65
- 130 g manteiga
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 50 g queijo Emmental
- 150 g tomate seco, em óleo, escorrido
- 250 g cebola cortada em lâminas
- 50 g manteiga
- 4 ovos
- 200 g natas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g cebolinho picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2131.8 kJ / 509.5 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 33.4 g
- Nasycený tuk
- 19.4 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 726.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa com molho de legumes e queijo
1 Std.
Pudim de peixe-espada preto
40 Min
Orzo com abóbora e pimento
35min
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM6
45 Min
Xarém de bacalhau com tomate confitado
1 Std.
Pastéis de ricota, fiambre e ervilhas
55min
Quiche de tomate, queijo e manjericão
1 Std.
Sopa fria de curgete e parmesão
1 Std.
Quiche de presunto e Camembert
1 Std.
Dip italiano de queijo
4h 10min
Empadas de legumes com queijo
1 Std.
Quiche de atum e tomilho-limão
45 Min