Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Remoulade
- 200 g óleo
-
5
pés de cerefólio
nebo 5 pés de salsa - 50 g cornichons
- 1 ovo
- ½ - 1 c. chá de sumo de limão (volitelně)
- ½ c. chá de mostarda
- ½ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 1 pitada de açúcar
- 100 g crème-fraîche
Rosbife e batatas
- 600 g lombo de vaca
- 20 g manteiga
- 2 pés de alecrim
- Água q.b.
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.) (ver dica)
nebo 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - Azeite q.b. p/ untar
- 800 g batata-doce cortada em palitos grossos (1 cm aprox.)
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- Pimentão doce q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4206 kJ / 1004 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 72 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1933 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bife Wellington
50 min
Piano com molho barbecue e salada de cenoura
11h
Frango com chocolate preto
35 λεπτ.
Bacalhau Choux
1h 45 min
Fondue de abóbora com camarão
Žádné hodnocení
Cogumelos cremosos com batata assada crocante
1ωρ. 30 λεπτ.
Espargos e batata com molho holandês
50 min
Peito de frango à parmegiana
1h 10 min
Pizza Marguerita
1h 15min
Beringela assada com queijo de cabra - TM5
40 λεπτ.
Dourada com manjericão
40 λεπτ.
Salmão a vapor com molho doce de gengibre e soja
30 λεπτ.