Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Remoulade
- 200 g óleo
-
5
pés de cerefólio
nebo 5 pés de salsa - 50 g cornichons
- 1 ovo
- ½ - 1 c. chá de sumo de limão (volitelně)
- ½ c. chá de mostarda
- ½ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 1 pitada de açúcar
- 100 g crème-fraîche
Rosbife e batatas
- 600 g lombo de vaca
- 20 g manteiga
- 2 pés de alecrim
- Água q.b.
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.) (ver dica)
nebo 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - Azeite q.b. p/ untar
- 800 g batata-doce cortada em palitos grossos (1 cm aprox.)
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- Pimentão doce q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4206 kJ / 1004 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 72 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1933 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peito de pato com molho de laranja
2 godz. 20 min
Pregado e texturas de couve-flor
Keine Bewertungen
Queijo fresco com tomate e azeitonas
12h
Fondue de chocolate
Keine Bewertungen
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2 godz. 10 min
Mini focaccias
3 Std. 30 Min
Salada de camarão e pêssego com vinagreta
1h
Salada fresca de salmão
35min
Queijo parmesão ralado
5 Min
Legumes cozidos com molho de queijo
50 min
Risoto de marisco Gochujang
1h
Tzatziki
20 Min