Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en trozos
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de chistorra en trozos de 3 cm
- 800 g de patatas chascadas en trozos de 3 cm
- 1 cucharadita de pimentón
- 300 g de setas frescas en trozos
- 600 g de caldo de carne
- 80 g de vino blanco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 23.7 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 918.8 mg
Alternativní recepty
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 Min
Sopa de ajo con tomate
40 min
Patatas guisadas con gambones
1h
Patatas guisadas con champiñones
45 Min
Patatas a la riojana
40 min
Sopa de ajo con picadillo
40 min
Garbanzos con oreja
1h 15min
Sopa de ajo
40 min
Judías blancas a la hortelana
45 Min
Sopa a la riojana
45 Min
Caldereta de mejillones
45 Min
Marmitako
40 min