Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 lomos de bacalao desalado
- 4 dientes de ajo laminados
- 100 g de boletus frescos laminados
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de cebolla en juliana
- 100 g de pimiento rojo en tiras de 6x0.5 cm
- 100 g de pimiento verde en tiras de 6x0.5 cm
- 40 g de aceite de oliva
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de azúcar (volitelně)
- 100 g de vino blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 960 kJ / 229 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 126 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Salmón al horno con patatas panadera XXL
1u.
Merluza a la gallega
40min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1u.
Dorada con guarnición de pimientos
2h 45min
Dorada a la catalana
30 min
Bacalao confitado al ajoarriero
1u.
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40min