Bacalao con fritada de pimientos y boletus

Bacalao con fritada de pimientos y boletus

4.6 204 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 raciones

Suroviny

  • 4 lomos de bacalao desalado
  • 4 dientes de ajo laminados
  • 100 g de boletus frescos laminados
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de cebolla en juliana
  • 100 g de pimiento rojo en tiras de 6x0.5 cm
  • 100 g de pimiento verde en tiras de 6x0.5 cm
  • 40 g de aceite de oliva
  • 50 g de tomate triturado en conserva
  • 1 pellizco de azúcar (volitelně)
  • 100 g de vino blanco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 126 mg
Protein 24.1 g
Kalorie 960 kJ / 229 kcal
Tuk 11.6 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sacharidy 6.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...