Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 lomos de bacalao desalado
- 4 dientes de ajo laminados
- 100 g de boletus frescos laminados
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de cebolla en juliana
- 100 g de pimiento rojo en tiras de 6x0.5 cm
- 100 g de pimiento verde en tiras de 6x0.5 cm
- 40 g de aceite de oliva
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de azúcar (volitelně)
- 100 g de vino blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 960 kJ / 229 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 126 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza a la gallega
40min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Merluza a la koskera
45min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1h
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min