![Bacalao con fritada de pimientos y boletus Bacalao con fritada de pimientos y boletus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6b26607f-55d1-4d5b-94f9-a7dd1e70aec2/Derivates/038e80a8-6f31-4298-9731-a16ab39d10d2.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 lomos de bacalao desalado
- 4 dientes de ajo laminados
- 100 g de boletus frescos laminados
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de cebolla en juliana
- 100 g de pimiento rojo en tiras de 6x0.5 cm
- 100 g de pimiento verde en tiras de 6x0.5 cm
- 40 g de aceite de oliva
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de azúcar (volitelně)
- 100 g de vino blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 960 kJ / 229 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 126 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1 Std.
Lubina al vapor con brócoli y vinagreta de encurtidos
25 min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 min
Ensalada de espárragos, boquerones y queso fresco
40 min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 min
Merluza a la koskera
45 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 min