Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 g de oreja de cerdo cocida
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 tomates pera pelados, en cuartos (aprox. 180 g)
- 50 g de aceite de oliva
- 1 guindilla roja seca sin pedúnculo ni semillas
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 pellizco de azafrán
- 1 cucharadita de pimentón
- 30 g de harina de trigo
-
750
de caldo de verduras
nebo 750 g de caldo de carne - 100 g de chorizo en rodajas
- 100 g de jamón serrano en dados
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 800 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 30.8 g
- Vláknina
- 14.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 Min
Garbanzos con chistorra
40 Min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45 Min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min
Judías blancas con costillas
45 Min
Sopa de ajo con picadillo
40 Min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 godz.
Judiones de la Granja con oreja
30 Min
Callos con garbanzos
45 Min
Espaldilla guisada al vino tinto
1 Std. 35 Min
Judías blancas a la hortelana
45 Min
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45 Min