Shellfish Nage with Champagne
TM6 TM5

Shellfish Nage with Champagne

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g shallot (approx. 1 small shallot), halved
  • 300 g Champagne
    nebo white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco)
  • 800 g fresh mussels, scrubbed and debearded
  • 1 Tbsp unsalted butter, plus 45 g diced
  • 300 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
  • 12 small scallops
  • 25 g plain flour, plus extra for dusting
  • 250 g double cream
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only
  • 1 pinch ground cayenne pepper
  • 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
  • 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 Tbsp lemon juice
  • 250 g puff pastry (see tip)
  • 1 medium egg, beaten

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
5306.5 kJ / 1275 kcal
Protein
43.3 g
Sacharidy
65.3 g
Tuk
3.3 g
Nasycený tuk
57.3 g
Vláknina
3.3 g
Sodík
2010.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty