
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 duck breasts, skinless (approx. 650-700 g), cut in pieces (3 cm)
- 80 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions quartered
- 50 g celery cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil plus 2 Tbsp for browning meat
- 30 g unsalted butter diced
- 2 garlic cloves
- 250 g red wine
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 25 g plain flour
- 2 tsp ground cinnamon
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary leaves only
- 2 bay leaves
- 1 tsp sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp fine sea salt
- water for cooking pasta
- 500 g dried paccheri pasta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 528 kcal / 2221 kJ
- Protein
- 23.1 g
- Tuk
- 14.8 g
- Sacharidy
- 69 g
Alternativní recepty
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1hod.
Lamb Spezzatino
1hod. 45min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2hod.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2hod. 30min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Prawn Saganaki
35min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min