Dukkah-egg med asparges og feta

Dukkah-egg med asparges og feta

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 porsjoner

Suroviny

  • pistasjnøtter, uten skall, usaltet
    50 g
  • sesamfrø
    20 g
  • korianderfrø
    1 ss
  • spisskummenfrø
    2 ss
  • salt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • fetaost, laget på kumelk delt i biter
    100 g
  • melk, alle typer
    30 g
  • vann
    500 g
  • egg avkjølte
    4
  • asparges, grønn endene kuttet av
    1 - 2 bunt
  • "extra virgin" olivenolje pluss ekstra for drypping (valgfritt)
    1 ss
  • glutenfritt brød ristet, til servering
    2 skiver

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 1285.4 mg
Protein 36.8 g
Kalorie 3233.5 kJ / 769.5 kcal
Tuk 59.1 g
Vláknina 8.2 g
Nasycený tuk 13.9 g
Sacharidy 20.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše