Zařízení & příslušenství
Paier med kylling og purre
Příprava 40min.
Celkový 3hod. 20min.
6 porsjoner
Suroviny
Paifyll
-
vann800 g
-
kyllingbuljongpaste (se tips)1 ss
-
purreløk ; grønn del delt i biter; hvit del delt i skiver (1 cm) og satt til side500 g
-
gulrot delt i biter1
-
flatbladet persille, fersk kun blader2 kvister
-
svart pepperkorn½ ts
-
laurbærblad, tørket1
-
kyllinglår, uten skinn, uten bein700 g
-
smør, saltet60 g
-
timian, fersk kun blader2 kvister
-
salt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
kremfløte, 35 % fett200 g
-
maisstivelse30 g
Deig
-
cheddarost (moden)50 g
-
glutenfri melblanding (se tips)400 g
-
smør, usaltet200 g
-
xanthan gum1 ts
-
salt1 ts
-
egg1
-
grov sennep (glutenfri)40 g
-
vann3 ss
-
pilerotmel til dryssing
-
eggeplomme1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
1330.7 mg
Protein
32.5 g
Kalorie
3933.5 kJ /
936.5 kcal
Tuk
60.3 g
Vláknina
7.4 g
Nasycený tuk
35.4 g
Sacharidy
62.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenfri mat
94 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kung Pao kylling
Žádné hodnocení
Tradisjonell østerriksk gulasj
Žádné hodnocení
Pulled pork burger
Žádné hodnocení
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Žádné hodnocení
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Žádné hodnocení
Pastasaus av skinke og purre
Žádné hodnocení
Biff i stout
Žádné hodnocení
Kroningskylling
Žádné hodnocení
Tandoori kyllingwraps
Žádné hodnocení
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Žádné hodnocení
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Žádné hodnocení
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Žádné hodnocení