Sous-vide Biff med Béarnaisesaus

Sous-vide Biff med Béarnaisesaus

5.0 1 rating
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 porsjoner

Suroviny

  • storfefileter (180-200 g per, 3 cm tykkelse)
    4
  • havsalt
    2 ts
  • malt svart pepper
    ¾ ts
  • timian, fersk
    4 kvister
  • vann (ca.), pass på at posene er helt dekket av vann (se tips)
    1400 g
  • sitronsaft (se tips)
    30 g
    1 ts askorbinsyre
  • sjalottløk
    50 g
  • estragon, fersk kun blader, etter smak
    1 - 2 kvister
  • tørr hvitvin
    50 g
  • hvitvinseddik
    15 g
  • smør, usaltet delt i terninger, pluss 1 ss til steking
    200 g
  • eggeplommer fra middels store egg
    4

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 93 mg
Protein 46 g
Kalorie 2926 kJ / 698 kcal
Tuk 56 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 32 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše