Vindaloo med svinekjøtt

Vindaloo med svinekjøtt

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 10min.
4 porsjoner

Suroviny

Currymiks
  • korianderfrø
    2 ts
  • spisskummenfrø
    1 ts
  • kanelstang
    2 cm
  • nellik
    4
  • kardemommekapsler
    2
  • svarte pepperkorn
    1 ts
  • chiliflak, tørket
    1 ts
  • ingefær, fersk skrelt
    3 cm
  • hvitløksfedd
    6
  • gurkemeie, malt
    ½ ts
  • salt
    1 klype
  • olivenolje
    1 ss
  • cider eddik
    2 ts
Svinemage
  • svinemage, uten bein, uten skinn og snittet i rutemønster på toppen
    1000 g
  • gule løk (ca. 240 g), delt i to
    2
  • bird's eye chili, ferske delt i biter
    2 - 3
  • olivenolje
    30 g
  • karriblader, ferske
    8
  • mørkt brunt sukker, mykt
    1 ss
  • vann
    1400 g
  • salt pluss ekstra etter smak
    1 ts
  • basmatiris
    200 g
  • sennepsfrø, svarte (se tips)
    1 ts
  • cashewnøtter, ristede, usaltede ristede
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 1024.5 mg
Protein 57.2 g
Kalorie 4119.8 kJ / 980.8 kcal
Tuk 60.6 g
Vláknina 7.4 g
Nasycený tuk 18.5 g
Sacharidy 49.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše