Indisk pannekake med krydret potetfyll

Indisk pannekake med krydret potetfyll

Žádné hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 17hod. 40min.
6 porsjoner

Suroviny

Pannekake
  • ris, langkornet
    250 g
  • linser, svarte beluga, tørkede (se tips)
    100 g
  • vann pluss ekstra til bløtlegging
    600 g
  • ris, alle typer, kokt (se tips)
    30 g
  • salt
    1 ts
Krydret potetfyll
  • koriander, fersk kun blader
    1 bunt
  • vann
    500 g
  • poteter skrelt og delt i terninger (2 cm)
    750 g
  • hvitløksfedd
    2
  • ingefær, fersk skrelt
    3 cm
  • chili, grønn, lang uten frø dersom ønskelig
    1
  • sennepsfrø, hvit
    1 ts
  • spisskummenfrø
    1 ts
  • gurkemeie, malt
    ½ ts
  • ghee (klarnet smør) til steking
  • rødløk (ca. 120 g), delt i tynne skiver
    1
  • karriblader, ferske
    10
  • salt
    ½ ts
  • babyspinat, fersk
    120 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 573.7 mg
Protein 6.7 g
Kalorie 1253.7 kJ / 298.5 kcal
Tuk 14.4 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 8.7 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše