Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 新鮮淡菜,刷洗乾淨
- 160 克 洋蔥 ,切塊
- 2 粒 蒜頭
- 40 克 橄欖油
- 200 克 生花枝圈
- 200 克 綜合甜椒 (如:青、紅椒),切塊(約3公分)
- 50 克 西班牙辣腸 ,切片
- 400 克 罐頭蕃茄 ,包含汁液,略切
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 2 小撮 番紅花絲 (0.1 克)
- 200 克 水
-
½
茶匙 雞湯醬
nebo ½ 塊 雞高湯塊(用於0.5公升的水) - 350 克 短梗米 (煮湯用) ,約13分鐘烹煮時間(詳見要訣)
- 50 克 草蝦仁
- 1 顆 萊姆 ,切角狀,盛盤用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1593 kJ / 377 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g