Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La détrempe (à faire la veille ou 2 heures minimum à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel
- 200 g de sucre en poudre
- 4 - 5 pommes épluchées, épépinées et coupées en deux
- 125 g de myrtilles surgelées ou fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1887.4 kJ / 451.1 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 67.1 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 155.6 mg
Alternativní recepty
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 Min
Cake aux fruits secs
2 Std.
Tartelette amandes et orange
1h 45min
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Gâteau renversé aux prunes et caramel
1ωρ. 10 λεπτ.
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1ωρ. 25 λεπτ.
Crêpe à la compote d'ananas au rhum
45 Min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3 Std. 35 Min
Tiramisu chocolat, café et vanille
1h 35min
Galette des Reines aux pommes et pignons des Landes
1h 30min
Galette des rois amande et rose
2 Std. 45 Min