Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La détrempe (à faire la veille ou 2 heures minimum à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel
- 200 g de sucre en poudre
- 4 - 5 pommes épluchées, épépinées et coupées en deux
- 125 g de myrtilles surgelées ou fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1887.4 kJ / 451.1 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 67.1 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 155.6 mg
Alternativní recepty
Gâteau basque à la confiture de cerises
50min
Chausson à la confiture de prunes
1 godz.
Sponge cake aux framboises
1 godz. 10 min
Galette des rois amande et rose
2 godz. 45 min
Tarte amandine aux poires
2 godz. 30 min
Tarte aux champignons et beaufort
1 godz. 15 min
Tuiles à la noix de coco et au sésame
30 min
Brioche à la crème de whisky
3 Std. 35 Min
Tarte aux fraises et crème au citron
12h 20min
Haut de cuisse de poulet épicé et carottes
4h 50min
Financier aux pommes façon tatin
55min
Tarte aux poires Bourdaloue
3 Std. 10 Min