Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le zeste d'une orange non traitée
- 40 g de sucre en poudre
- 750 g de vin blanc sec de Savoie
- 2 étoiles de badiane
- ½ gousse de vanille, fendue et égrainée
- Nutriční hodnoty
- na 1 verre
- Kalorie
- 425.8 kJ / 102 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jus de tomate
5min
Sirop apaisant au miel et au safran
1h
Dôme de fruits en gelée
3 Std. 20 Min
Rillettes de pétoncle
50min
Gaspacho tomate-abricot
1 Std. 20 Min
Iles flottantes à la pistache
1h
Biscuits couronne de matcha (métrique)
1h
Liqueur au café et à la cannelle
35min
Cidre chaud aux épices
20 min
Grog au citron, miel et rhum
15min
Gougères au piment d'Espelette
1h 5min
Vin chaud alsacien de Noël
40 min