Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le zeste d'une orange non traitée
- 40 g de sucre en poudre
- 750 g de vin blanc sec de Savoie
- 2 étoiles de badiane
- ½ gousse de vanille, fendue et égrainée
- Nutriční hodnoty
- na 1 verre
- Kalorie
- 425.8 kJ / 102 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture de vin aux épices
12h
Couronne des rois chorizo, lardons, pignons pins et persil
3 Std.
Guyappymix - C
Žádné hodnocení
Couronne de challah au sésame avec œufs de Pâques
1 godz. 45 min
Vin blanc chaud
12 Std. 25 Min
Cocktail jamaïcain
10min
Bouchons en habits de fête
1h 10min
Cocktail Bellini
5 Min
Gâteau patate
2h
Vin chaud alsacien de Noël
40min
Punch de Noël
2h 15min
Grog au citron, miel et rhum
15 min