Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le zeste d'une orange non traitée
- 40 g de sucre en poudre
- 750 g de vin blanc sec de Savoie
- 2 étoiles de badiane
- ½ gousse de vanille, fendue et égrainée
- Nutriční hodnoty
- na 1 verre
- Kalorie
- 425.8 kJ / 102 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Liqueur de noisettes au caramel
20 min
Cinnamon rolls au potimarron
3 Std. 20 Min
Roland-Garros
12 Std.
Vin chaud aux agrumes
12 Std. 25 Min
Punch de l'Avent
15 min
Curd de clémentine
1 Std.
Punch de Noël
2 Std. 15 Min
Croustillants à la noisette
45 Min
Grog au citron, miel et rhum
15 min
Compotée aux lardons
25 min
Carottes Vichy
35min
Vin chaud alsacien de Noël
40 Min