Calamars sous-vide

Calamars sous-vide

3.8 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • 1500 g d'eau
  • 10 g d'huile de sésame
  • 2 pincées de sel
  • 2 brins de romarin frais
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1000 g d'anneaux de calamar
  • 30 g de jus de citron
  • 10 g de beurre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1937.8 mg
Protein 73.3 g
Kalorie 1599.5 kJ / 378.5 kcal
Tuk 7.8 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 2.3 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...