Calamars sous-vide
TM6

Calamars sous-vide

3.8 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron
  • 1000 g d'anneaux de calamar
  • 10 g d'huile de sésame
  • 2 brins de romarin frais
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 10 g de beurre

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1599.5 kJ / 378.5 kcal
Protein
73.3 g
Sacharidy
4 g
Tuk
7.8 g
Nasycený tuk
2.3 g
Vláknina
0.3 g
Sodík
1937.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty