Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1000 g d'anneaux de calamar
- 10 g d'huile de sésame
- 2 brins de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1599.5 kJ / 378.5 kcal
- Protein
- 73.3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1937.8 mg
Alternativní recepty
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
Nouilles à ramen
1 Std.
Bars en croûte feuilletée
3 Std.
Poulpe mariné
7h 5min
Salade de fruits de mer et légumes croquants
3 Std.
Salade de poulpe sous-vide
8h
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
35 min
Beignets d'huîtres au thym
35 min
Truite sauce hollandaise et légumes vapeur
50 min
Anneaux de calamar au vin rouge
1 Std.
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10 min
Daube de l'Aubrac
17h 30min