
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1000 g d'anneaux de calamar
- 10 g d'huile de sésame
- 2 brins de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 378.5 kcal / 1599.5 kJ
- Protein
- 73.3 g
- Tuk
- 7.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 1937.8 mg
Alternativní recepty
Accompagnement de légumes d'automne sous-vide
1hod. 20min
Cocktail chaï vanille
45min
Gigot d'agneau sous-vide
5hod. 15min
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2hod. 25min
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35min
Riz cantonais
45min
Cuire du riz long complet
55min
Matelote de roussette au vin rouge
1hod. 30min
Glace mangue-Passion
12hod.
Poulet mariné aux oignons et champignons noirs
55min
Tisane menthe, anis et citron
10min
Queue de langouste, sauce vanille
1hod. 35min