Zařízení & příslušenství
Varm kålrett
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 porsjoner
Suroviny
-
gulrot delt i biter (3 cm)60 g
-
hvitkål delt i biter (4-5 cm)500 g
-
grønnsaksbuljong (se tips)1 ts
-
vann200 g
-
smør, saltet30 g
-
hvetemel1 ss
-
sitronsaft2 ss
-
dill, fersk kun blader4 kvister
-
havsalt1 klype
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
335 mg
Protein
2.7 g
Kalorie
451 kJ /
107 kcal
Tuk
6.5 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sacharidy
7.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Polsk mat: Middag og tilbehør
8 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Bulgurhvete
Žádné hodnocení
Irsk potetmos
Žádné hodnocení
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Žádné hodnocení
Tandoori kyllingwraps
Žádné hodnocení
Kjøttpaier med rosmarin
Žádné hodnocení
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1hod. 35min.
Risskive med røkelaks
Žádné hodnocení
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Žádné hodnocení
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Žádné hodnocení
Stuet sopp
45min.
Persilleolje
25min.
Rørte tyttebær
5min.