Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g fresh mango, diced (1 cm), plus extra to garnish
- 300 g water
- 150 g caster sugar
- 2 tbsp gelatine powder
- 100 g milk
- 100 g pouring (whipping) cream
- 200 g iced water
- 150 g sweetened condensed milk (see Tips)
- 1 tbsp distilled water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 887.3 kJ / 212.1 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Tuk
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 41.4 mg
Alternativní recepty
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Biryani-style rice
1 godz. 5 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 Min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Panna cotta
6h 15 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min