Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pork filling
- 400 g pork mince
- 1 tsp sea salt
- 15 g sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 15 g soy sauce
- 50 g water
Dough
- 250 g water
- 15 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 500 g wheaten flour (see Tips), plus extra to dust
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp vegetable oil
Frying the buns
- 2 tbsp vegetable oil
- water, to cook
- 1 tsp black sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 124 mg
Alternativní recepty
Creamy miso mushroom udon
45min
Beef buns
50min
Soy milk and Mantou buns
6 Std.
Ham and cheese cruffins
3 Std.
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Teriyaki Chicken Rice Balls
45min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h