Zařízení & příslušenství
Pan-fried pork buns
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 2hod.
20 pieces
Suroviny
Pork filling
-
pork mince400 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
wheaten flour (see Tips), plus extra to dust500 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the buns
-
vegetable oil2 tbsp
-
water to cook
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions/shallots thinly sliced2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
124 mg
Protein
6.8 g
Kalorie
640.4 kJ /
153.2 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
12.4 g
Sacharidy
20.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Wakame Butter
5 min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 godz. 40 min
Crispy Roast Pork Belly
4 godz. 25 min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Tangzhong milk bread
2 godz. 45 min
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Pork Balls
20 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Black sesame mochi ice cream
23 godz.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Chai Buey
1 godz. 45 min