
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pork filling
- 400 g pork mince
- 1 tsp sea salt
- 15 g sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 15 g soy sauce
- 50 g water
Dough
- 250 g water
- 15 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 500 g wheaten flour (see Tips), plus extra to dust
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp vegetable oil
Frying the buns
- 2 tbsp vegetable oil
- water to cook
- 1 tsp black sesame seeds
- 2 spring onions/shallots thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 153.2 kcal / 640.4 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Tuk
- 4.6 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Sodík
- 124 mg
Alternativní recepty
Dan dan mian (dandan noodles)
1hod. 10min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Chicken katsu curry with rice
1hod. 40min
Tangzhong milk bread
2hod. 45min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3hod. 40min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1hod. 15min
Taiwanese sticky rice
1hod. 40min
Chicken and Pork Adobo
40min
Bibimbap (beef rice bowl)
1hod. 25min
Cotton soft Japanese cheesecake
1hod. 45min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min