Zařízení & příslušenství
Pan-fried pork buns
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 2hod.
20 pieces
Suroviny
Pork filling
-
pork mince400 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
wheaten flour (see Tips), plus extra to dust500 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the buns
-
vegetable oil2 tbsp
-
water to cook
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions/shallots thinly sliced2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
124 mg
Protein
6.8 g
Kalorie
640.4 kJ /
153.2 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
12.4 g
Sacharidy
20.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30hod. 25min.
Traditional Mooncake
2hod. 15min.
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min.
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min.
Chocolate miso eclairs
1hod. 45min.
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min.
Taiwanese traditional Pork floss
1hod. 40min.
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min.
Mussels in white wine and cream sauce
45min.
Miso salmon broth
40min.
Curry Fish Head
Žádné hodnocení