Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Betutu paste
- 120 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 30 g Indonesian red spice paste, room temperature
- ¼ tbsp ground black pepper
- 1 ½ tsp sea salt
- 30 g fresh red bird's eye chilli
- 2 makrut lime leaves
- 4 cm fresh ginger
- 2 tsp shrimp paste
- 1 tsp coconut oil
- 1 whole chicken
Betutu chicken
- 1 banana leaf, blanched or wilted over open flame (approx. 40 x 50 cm)
- 800 g boiling water
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3964.3 kJ / 947.5 kcal
- Protein
- 75.8 g
- Sacharidy
- 28.1 g
- Tuk
- 58.9 g
- Nasycený tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 1144.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Indonesian white spice paste
35 min
Indonesian green spice paste
40 min
Madurese chicken satay
1h 30min
Banh mi pizza
2 Std. 15 Min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Indonesian red spice paste
45 min
Chicken Paste Cakes
50 min
Ube Halaya Jam
2 Std. 10 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min