Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dan dan sauce
- 50 g dried shrimp (see Tips)
- water, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 70 g eschalots
- 50 g brown onion
- 1 tbsp chilli powder
- 50 g miso paste (see Tips)
- 150 g vegetable oil
Peanut sauce
- 90 g peanut butter
- 30 g sesame oil
- 30 g hot chilli sauce
Minced pork sauce
- 30 g zha cai (optional - see Tips)
- 20 g fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 150 g pork mince
- 20 g oyster sauce
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- ½ tsp white sugar
- 120 g water
- 2 tsp cornflour
- 1 ½ tsp dark soy sauce
Noodles
- 1600 g water
- 1 tsp salt
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp white sugar
- 1 tsp dark soy sauce
- 300 g dried ramen noodles
- 60 g white sesame seeds, toasted
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices
- unsalted peanuts, crushed
- rice wine vinegar, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2800.3 kJ / 666.7 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 53.2 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 1493.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Wonton soup
1h
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Korean beef bowl
1h 10min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Okonomiyaki
30min