Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g fresh ginger, peeled
- 80 g soy sauce
- 50 g hoisin sauce
- 50 g honey
- 50 g Chinese cooking wine
- 30 g brown sugar
- 1 tsp Chinese five spice
- salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 1682.9 kJ / 400.7 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 97.6 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Braised pork belly
55 min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10 min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 godz. 50 min
Taiwanese three cup chicken
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min