Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g fresh ginger, peeled
- 80 g soy sauce
- 50 g hoisin sauce
- 50 g honey
- 50 g Chinese cooking wine
- 30 g brown sugar
- 1 tsp Chinese five spice
- salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 1682.9 kJ / 400.7 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 97.6 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Char siu bao pork buns
6h 35 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Goi muc (squid salad)
45min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24u. 55min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min