Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate de amendoim
- 100 g mistura de frutos secos torrados (amendoim, amêndoa, caju etc.)
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó (volitelně)
- 1 c. chá de flor de sal (volitelně)
- 250 g chocolate p/ culinária (70% cacau), partido em pedaços
- 80 g manteiga de amendoim (ver dica)
Chocolate de amêndoa
- 250 g chocolate branco, partido em pedaços
- 80 g manteiga de amêndoa (ver dica)
Chocolate de caju
- 250 g chocolate p/ culinária, partido em pedaços
- 80 g manteiga de caju (ver dica)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2551.4 kJ / 609.8 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 55.4 g
- Tuk
- 41.6 g
- Nasycený tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 53.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panquecas japonesas (Okonomiyaki)
30min
Açúcar de framboesa
5min
Xarope de baunilha
Žádné hodnocení
Tacos com legumes e feijão - TM5
Žádné hodnocení
Bolachas de chocolate negro recheadas com creme de chocolate branco
5h 50min
Bolachas de parmesão com erva-doce e piripíri
1sa 25 dk
Ricota
1 Std. 45 Min
Orangettes
3h
Affogato de banana assada
10h 55min
Speculoos (Bolacha flamenga)
1sa 10 dk
Mini cheesecake japonês sem açúcar e sem glúten
1 Std. 30 Min
Béchamel
30min