Kompatibilní verze
Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 720 g d'eau
- 3 poireaux, en rondelles de 1 cm
- 1 échalote, coupée en deux
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 40 g de vin blanc
- ½ cube cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 160 g de noix de pétoncle
- 40 g de cerneaux de noix
- 2 brins d'aneth frais, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1100 kJ / 265 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
1 Std. 10 Min
Soupe au potiron
50 Min
Ratatouille
40 Min
Potée de légumes
1 Std. 30 Min
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40 Min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy
1h 45 min.
Purée aux saveurs asiatiques
40 Min
Fondue de poireaux
25 Min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55 Min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40 Min
Soupe de potimarron aux épices
45 Min