Kompatibilní verze
Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 720 g d'eau
- 3 poireaux, en rondelles de 1 cm
- 1 échalote, coupée en deux
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 40 g de vin blanc
- ½ cube cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 160 g de noix de pétoncle
- 40 g de cerneaux de noix
- 2 brins d'aneth frais, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1100 kJ / 265 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Fondue de poireaux
25min
Filet de truite vapeur et purée de brocoli
40min
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
50min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40min
Purée de carotte, filet de merlu, gremolata persil-citron
50min
Caviar de potiron au cumin
35min
Cabillaud, purée de navet et panais, lard et beurre blanc à la badiane
1u.
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50min
Curry de crevettes au lait de coco
35min
Gratin de courgettes au curry
1 Std. 5 Min