Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 50 g di nocciole sgusciate
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 100 g di vino bianco
-
700
g di brodo vegetale
nebo 700 g di acqua + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 100 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
- 1 grappolo d'uva, gli acini a metà e privati dei semi
- 10 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2456 kJ / 587 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 75.8 g
- Tuk
- 25.1 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto alla melagrana e coppa
35min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto alla birra
35min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto al Barolo
30min