Risotto con uva e gorgonzola

Risotto con uva e gorgonzola

4.4 23 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
    30 g
  • di nocciole sgusciate
    50 g
  • scalogno a pezzi
    1
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
    320 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di brodo vegetale
    700 g
    700 g di acqua, + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • grappolo d'uva gli acini a metà e privati dei semi
    1
  • di burro a pezzi
    10 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 587 kcal / 2456 kJ
Protein 15.3 g
Tuk 25.1 g
Sacharidy 75.8 g
Vláknina 2.8 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...