Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù di verdure
- 30 g di scalogno a metà
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di zucchine a rondelle (0,5 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
Riso
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 300 g di capesante pulite (fresche o decongelate vedere consiglio)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto radicchio e gamberi
1h 20 phút
Cocktail alla frutta
10 Min
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1h
Risotto primavera allo speck
1h 5min
Risotto alla crema di granchio
35 Min
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2 Std.
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50 Min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1h 30min
Arroz de polvo
1h 15min
Give me more
10 Min
Risotto al salmone con crema di porri
40 λεπτ.
Pollo alla birra bruna
3ωρ.