Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù di verdure
- 30 g di scalogno a metà
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di zucchine a rondelle (0,5 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
Riso
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 300 g di capesante pulite (fresche o decongelate vedere consiglio)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di asparagi
50min
Anello di riso giallo al tonno e olive
45 min
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4h
Risotto al salmone con crema di porri
40 min
Riso alla curcuma, rombo in crema di peperoni e quadrotti al cioccolato
1h
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45 min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55min
Risotto alle carote e salsiccia con chips di carote viola (per 2 persone)
40 min
Risotto salmone e finocchio
35p
Risotto agli asparagi e vongole
1óra 15p
Zuppa di funghi pioppini e cotechino
45 min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 min