Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pomodoro perino, tipo San Marzano, in quarti e privato dei semi
- 10 g capperi sott'aceto
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di aceto bianco + q.b.
- 10 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 320 - 400 g di filetto di manzo in tocchi di 3 cm (vedere consigli)
- 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 4 gocce di Tabasco
- 4 fette di pane bianco in cassetta, in dischi abbrustoliti (Ø 6 cm)
- 20 - 30 g di Grana Padano in scaglie sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 24.7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Tartare al salmone
1 Std.
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1 Std. 25 Min
Capesante gratinate
30 Min
Spiedini di tacchino piccanti
1 Std.
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min