Tartare di manzo al pomodoro in emulsione

Tartare di manzo al pomodoro in emulsione

4.5 23 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 pomodoro perino, tipo San Marzano in quarti e privato dei semi
  • 10 g capperi sott'aceto
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 g di aceto bianco + q.b.
  • 10 g di acqua
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 320 - 400 g di filetto di manzo in tocchi di 3 cm (vedere consigli)
  • 4 foglie di basilico fresco lavate e asciugate
  • 4 gocce di Tabasco
  • 4 fette di pane bianco in cassetta in dischi abbrustoliti (Ø 6 cm)
  • 20 - 30 g di Grana Padano in scaglie sottili

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 24.7 g
Kalorie 1519 kJ / 363 kcal
Tuk 24.7 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 11.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...