Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 100 g di semola di grano duro + q.b.
- 1 uovo
- 5 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 1 limone, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zenzero in polvere
Pesto di rucola
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di Parmigiano Reggiano
- 25 g di mandorle pelate
- 50 g di rucola
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle, a piacere
- 15 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 code di scampi, sgusciate
- 10 g di Cognac
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3493 kJ / 835 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 57.3 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia cipolle e zucca
2 godz.
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Cestini al formaggio con salsa al peperoncino e confettura di lamponi
2 Std. 15 Min
Pizza carbonara
15 godz.
Salmone al pesto con pomodorini e pasta ai funghi
1h 50min
Ravioli ai funghi porcini
3h
Trofie fave, asparagi e pancetta
40 Min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1 godz. 30 min
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
1u. 5min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min