
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 100 g di semola di grano duro + q.b.
- 1 uovo
- 5 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 1 limone solo la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zenzero in polvere
Pesto di rucola
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di Parmigiano Reggiano
- 25 g di mandorle pelate
- 50 g di rucola
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle a piacere
- 15 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 code di scampi sgusciate
- 10 g di Cognac
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 835 kcal / 3493 kJ
- Protein
- 31.3 g
- Tuk
- 57.3 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bicchierini mimosa salati
2hod.
Mango cake
3hod. 30min
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20min
Baccalà alla mediterranea
1hod. 30min
Farfalle al salmone e pinoli
20min
Insalata di pasta, vongole e carciofi
1hod.
Ravioli alla carbonara
1hod. 30min
Pici all'etrusca
1hod. 45min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1hod.
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
1hod. 5min
Tagliatelle al ragù
1hod. 10min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2hod.