Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 100 g di semola di grano duro + q.b.
- 1 uovo
- 5 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 1 limone, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zenzero in polvere
Pesto di rucola
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di Parmigiano Reggiano
- 25 g di mandorle pelate
- 50 g di rucola
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle, a piacere
- 15 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 code di scampi, sgusciate
- 10 g di Cognac
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3493 kJ / 835 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 57.3 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25h 55min
Pici all'etrusca
1h 45min
Cozze al vapore con porri e latte di cocco (TM6)
Žádné hodnocení
Pasta verdure e pesto di anacardi (vegan) (Bimby Friend)
35 Min
Gelato Gin e lavanda
14h 35min
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2 Std.
Panna vegetale
6 Std. 10 Min
Tra-pizza alla parmigiana di melanzane
5 Std. 30 Min
Ravioli tricolore
1h 45min
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10u.