Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci baby freschi
- 5 g di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 100 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2035.3 kJ / 486.5 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 662.1 mg
Alternativní recepty
Frappè al cioccolato
10 Min
Agnolotti burro e salvia
10u.
Schiaffettoni ripieni
1h 30min
Ratatouille di verdure
1 Std.
Moddizzosu di patate
7h
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 Min
Ravioli alle noci con salsa allo Champagne
1h 30min
Spaghetti al sugo di polpettine
1h 30min
Zavata carsolina
5 Std.
Crescia alla maceratese
3 Std.
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Smoothie ACE
10 Min