Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci baby freschi
- 5 g di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 100 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2035.3 kJ / 486.5 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 662.1 mg
Alternativní recepty
Panini croccanti
24h
Granita al Rum
10min
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1h
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3h
Semisfere al cioccolato con cuore di fragola
3h
Manzo Tri-Tip speziato con crema di spinaci
3h
Fairy bread (Pane fatato)
7h
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3h 30min
Frittelle di fiori di zucca
2h 30min
Cheesecake al Prosecco
5h
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min
Tagliatelle al ragù
1sa 10 dk