Ravioli di Santo Stefano
TM6 TM5

Ravioli di Santo Stefano

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

Ripieno

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
  • 500 g di acqua
  • 500 g di spinaci baby freschi
  • 5 g di sale
  • 250 g di ricotta fresca, ben scolata
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Pasta fresca

  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva

Terminare la preparazione

  • 100 g di burro
  • 6 foglie di salvia fresca

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2035.3 kJ / 486.5 kcal
Protein
20.1 g
Sacharidy
43 g
Tuk
27.2 g
Nasycený tuk
14.6 g
Vláknina
2.8 g
Sodík
662.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty