Ravioli di Santo Stefano

Ravioli di Santo Stefano

4.8 4 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
6 porzioni

Suroviny

Ripieno
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
  • 500 g di acqua
  • 500 g di spinaci baby freschi
  • 5 g di sale
  • 250 g di ricotta fresca, ben scolata
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 100 g di burro
  • 6 foglie di salvia fresca

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 662.1 mg
Protein 20.1 g
Kalorie 2035.3 kJ / 486.5 kcal
Tuk 27.2 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 14.6 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...