Ravioli di Santo Stefano

Ravioli di Santo Stefano

5.0 2 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod.
6 porzioni

Suroviny

Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a tocchetti
    80 g
  • di acqua
    500 g
  • di spinaci baby freschi
    500 g
  • di sale
    5 g
  • di ricotta fresca, ben scolata
    250 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Pasta fresca
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • uova
    3
  • olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
Terminare la preparazione
  • di burro
    100 g
  • foglie di salvia fresca
    6

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 486.5 kcal / 2035.3 kJ
Protein 20.1 g
Tuk 27.2 g
Sacharidy 43 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 14.6 g
Sodík 662.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...