
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci baby freschi
- 5 g di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 100 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 486.5 kcal / 2035.3 kJ
- Protein
- 20.1 g
- Tuk
- 27.2 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Sodík
- 662.1 mg
Alternativní recepty
Bombette di Carnevale ripiene
1hod.
Spalla di agnello arrosto con millefoglie di patate
2hod.
Yogurt al mango
14hod.
Tagliatelle tricolore
1hod.
Pane maritato
30min
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
1hod.
Tacchino ripieno con confettura di fichi e verdure
5hod.
Involtini primavera con Affettatutto Bimby®
1hod.
Monte Cristo sandwich
4hod. 30min
Nfigghiulate Siciliane
3hod. 50min
Baguette pancetta e provolone
5hod. 30min
Rustici alla carbonara
1hod. 30min