Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 æbler, uden kernehus, i kvarte (ca. 200 g)
- 150 g løg, i kvarte
- 30 g smør, tern
- 700 g rødkål, uden midte, fint hakket
- 50 g æblecidereddike
-
30
g muscovado sukker
nebo brun farin - 100 g vand
- ½ tsk havsalt
- 2 knivspids sort peber, stødt
- ¼ tsk allehånde, stødt
- 1 ½ tsk kanel, stødt
- ¼ tsk nellike, stødt
- 40 g tranebær sauce, (se tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 557 kJ / 133 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 176 mg