Zařízení & příslušenství
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portioner
Suroviny
-
olivenolie
-
hvid fisk, fileter udbenet (ca. 200 g hver)4
-
salt2 tsk
-
limesaft1 spsk
-
10 g mandlermacadamia nødder10 g
-
10 g ingefær, skåret i 1 cm stykkercitrongræs, frisk skåret i 1 cm stykker10 g
-
kaffir limeblad, frisk (volitelně) skåret i tynde skiver1
-
fed hvidløg2
-
gurkemeje, stødt1 tsk
-
olivenolie30 g
-
skalotteløg halveret50 g
-
sort peber, stødt½ tsk
-
cherrytomater300 g
-
ris, hvide, basmati200 g
-
vand1000 g
-
koriander, frisk skåret i stykker, plus ekstra til pynt5 g
-
rød chili, alle typer (volitelně)1
-
lime skåret i tern1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1266 mg
Protein
37 g
Kalorie
1927 kJ /
461 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maveglæde!
5 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Safron kartoffelsuppe med kammuslinger
Žádné hodnocení
Spaghetti med græskar og hasselnød
30min.
Bagt løgsuppe med chorizo
Žádné hodnocení
Shakshuka i tomater med mozzarella og quinoa
30min.
Smoothie og pandekager med rismel (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Cremet tomatsuppe og farserede peberfrugter (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med grøntsagssovs
Žádné hodnocení
Bagt kvark med skinke og grøntsager
Žádné hodnocení
Polenta med kylling
Žádné hodnocení
Kyllingelår med peanutsauce og ris
Žádné hodnocení
Crêpes med kylling
Žádné hodnocení
Kylling a la Cubata
Žádné hodnocení