
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rissalat
- 1 spsk koriander, frisk kun blade
- 1 spsk bredbladet persille, frisk kun blade
- 100 g løg kvarte
- 100 g rød peberfrugt kvarte
- 600 g vand
- 120 g ris
- 100 g courgette i tern (1 cm)
- 100 g aubergine i tern (1 cm)
Forbinding
- 60 g ekstra jomfruolivenolie
- 20 g citronsaft
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk rødvinseddike
- 1 tsk dijonsennep
- 1 tsk honning
- ½ tsk salt
- ¼ tsk sort peber, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 203 kcal / 848 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gluten- og kernefrie boller
Žádné hodnocení
Cremede champignoner
Žádné hodnocení
Karry-rejer (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Falafel-vafler
Žádné hodnocení
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Žádné hodnocení
Bulgurhvede
Žádné hodnocení
Asparges med citronkapers
Žádné hodnocení
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Žádné hodnocení
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Žádné hodnocení
Pimento dip
Žádné hodnocení
Taramasalata
Žádné hodnocení
Æg med urtesauce og påskekiks
Žádné hodnocení