
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g parmesanost skåret i stykker
- 20 g smør i tern
- 2 fed hvidløg
- 450 g champignoner, friske
- ½ tsk timian, tørret
- ½ tsk oregano, tørret
- 40 g fløde, cirka 48 %
- 75 g flødeost
- ¼ tsk havsalt
- 1 knivspids sort peber, stødt
- 1 spsk persille, frisk kun bladene
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 182 kcal / 762 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 266 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karry-rejer (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Falafel-vafler
Žádné hodnocení
Ris salat med grøntsager
Žádné hodnocení
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Žádné hodnocení
Bulgurhvede
Žádné hodnocení
Asparges med citronkapers
Žádné hodnocení
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Žádné hodnocení
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Žádné hodnocení
Pimento dip
Žádné hodnocení
Taramasalata
Žádné hodnocení
Æg med urtesauce og påskekiks
Žádné hodnocení
Glutenfrit middelhavsbrød
Žádné hodnocení