Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 appelsin, tynde skiver af skrællen
- 2 kviste timian, frisk, kun bladene
- 4 salvie, frisk
- 125 g smør, blødt
- ½ tsk havsalt
- 500 g vand
- 600 g rosenkål, halveret eller kvarte hvis store
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 867 kJ / 210 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 166 mg