Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 蔥 ,洗淨,切段(約5公分)
- 10 克 油
- 400 克 排骨 ,洗淨川燙
- 1 包 中藥包 (黃金蟲草藥材包,詳見要訣)
- 1400 克 水
- 200 克 新鮮山藥 ,洗淨去皮,切塊(約4公分)
- 1 大匙 米酒
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整或省略
- Nutriční hodnoty
- na 4 人份
- Kalorie
- 8686.7 kJ / 2078.1 kcal
- Protein
- 85.2 g
- Sacharidy
- 187.8 g
- Tuk
- 104.2 g
- Nasycený tuk
- 311.5 g
- Vláknina
- 12 g
- Sodík
- 325.8 mg