黃金蟲草燉山藥排骨湯

黃金蟲草燉山藥排骨湯

4.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
4 人份

Suroviny

  • 洗淨,切段(約5公分)
    50 克
  • 10 克
  • 排骨 洗淨川燙
    400 克
  • 中藥包 (黃金蟲草藥材包,詳見要訣)
    1 包
  • 1400 克
  • 新鮮山藥 洗淨去皮,切塊(約4公分)
    200 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 依個人口味調整或省略
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 325.8 mg
Protein 85.2 g
Kalorie 8686.7 kJ / 2078.1 kcal
Tuk 104.2 g
Vláknina 12 g
Nasycený tuk 311.5 g
Sacharidy 187.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...