Zařízení & příslušenství
醬燒回鍋肉
Příprava 15min.
Celkový 35min.
6 人份
Suroviny
-
油20 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片1 根
-
豆瓣醬30 克
-
帶皮五花肉 切片(厚約0.3公分)200 克
-
甜麵醬20 克
-
高麗菜 切片(約4公分)400 克
-
豆干 切斜片200 克
-
蒜苗 切斜片50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.2 g
Kalorie
1087 kJ /
259 kcal
Tuk
19.5 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
8.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan