Zařízení & příslušenství
雙瓜燉排骨
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 人份
Suroviny
-
油10 克
-
豆豉5 克
-
薑 切片10 克
-
排骨 切段(約5公分)300 克
-
青木瓜 切塊200 克
-
水50 克
-
南瓜肉 切塊200 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.359 g
Kalorie
493 kJ /
117 kcal
Tuk
6.674 g
Vláknina
0.958 g
Sacharidy
7.372 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan