Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 克 黑麻油
- 40 克 薑 ,洗淨,切片
- 400 克 鴨肉 ,洗淨,切塊(約5公分)
- 1 大匙 米酒
- 1 包 中藥包 (薑母鴨湯包,詳見要訣)
- 250 克 高麗菜 ,洗淨,切大塊(約5公分)
- 1200 克 水
- 100 克 金針菇 ,洗淨,剝散
- 40 克 炸豆皮 ,切段(約4公分)
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整或省略
- Nutriční hodnoty
- na 4 人份
- Kalorie
- 6658.3 kJ / 1568.5 kcal
- Protein
- 101 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 104.1 g
- Nasycený tuk
- 479.8 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 157.5 mg