薑母鴨

薑母鴨

5.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
4 人份

Suroviny

  • 黑麻油
    40 克
  • 洗淨,切片
    40 克
  • 鴨肉 洗淨,切塊(約5公分)
    400 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 中藥包 (薑母鴨湯包,詳見要訣)
    1 包
  • 高麗菜 洗淨,切大塊(約5公分)
    250 克
  • 1200 克
  • 金針菇 洗淨,剝散
    100 克
  • 炸豆皮 切段(約4公分)
    40 克
  • 依個人口味調整或省略
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 157.5 mg
Protein 101 g
Kalorie 6658.3 kJ / 1568.5 kcal
Tuk 104.1 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 479.8 g
Sacharidy 55.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...