Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1430 g d'eau
- 5 g de sucre en poudre
- 5 g de levure boulangère fraîche
- 40 g de lait
-
400
g de farine manitoba, et un peu pour le plan de travail
nebo de farine de blé (T 45) - 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 10 g de sel
- fleur de sel, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 521.3 kJ / 123.2 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 261.1 mg
Alternativní recepty
Pain fenouil tressé
Žádné hodnocení
Ciabatta italienne
3j 40 menit
Dinner rolls anglais
3h 35min
Pissaladière à l'origan
3h 20 min
Focaccia sauge et pommes de terre
2 Std. 50 Min
Fougasse au jambon, tomates et mozzarella
2 godz. 35 min
Focaccia italienne
5h 10 min
Brioche extra crémeuse
2 godz. 15 min
Hot dog au bœuf haché et sauce barbecue
3h 45min
Babka fourrée chocolat-noisettes
2 godz. 55 min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
45min