Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolle in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di code di mazzancolle, pulite
- 250 g di polpo fresco a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 700 g di acqua
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 160 g di riso a chicco corto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1477 kJ / 353 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème caramel
3 Std. 45 Min
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto
Žádné hodnocení
Bicchierino variegato al ribes rosso
2h 30min
Zuppa di pesce misto
40 Min
Polpettine di manzo vietnamite con noodles piccanti
1h
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Kouign-amann
Žádné hodnocení
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
Millefoglie di melanzane con senape e yogurt
40 Min
Salsa dolce allo yogurt
10 Min
Manzo al tamarindo con riso
9h 10min
Éclair ciocco-caffé
12u.