Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolle in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di code di mazzancolle, pulite
- 250 g di polpo fresco a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 700 g di acqua
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 160 g di riso a chicco corto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1477 kJ / 353 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciorba
1 Std. 10 Min
Soufflé al formaggio
55 Min
Pavlova con pere all'arancio
Žádné hodnocení
Smoothie al mango
10 min
Paparot
1 Std. 5 Min
Marinatura al Whisky
15min
Cachupa con maiale e fagioli
26 Std. 20 Min
Pisco lime sour
15min
Insalata russa di barbabietole
1 Std. 10 Min
Cocktail Pisco sour
10 min
Crème caramel
3 Std. 45 Min
Buridda alla ligure
55 Min