
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolle in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di code di mazzancolle pulite
- 250 g di polpo fresco a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 700 g di acqua
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 160 g di riso a chicco corto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 353 kcal / 1477 kJ
- Protein
- 24.1 g
- Tuk
- 12.6 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo alla marocchina con cous cous
40min
Churros
1hod. 15min
Blanquette di salmone e funghi porcini
50min
Curry di pollo Cape Malay
1hod.
Mezzelune alle mandorle (Corna di gazzella)
Žádné hodnocení
Tom Yum Kung
30min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1hod. 15min
Manhattan
10min
Ramen
14hod. 30min
Udon con salsa di miso e pollo
2hod. 45min
Pollo alla pechinese
55min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min