Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 200 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 100 g di farina di kamut
- 100 g di farina integrale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 350 g di peperoni rossi e gialli a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 spicchio spicchio di aglio
- 200 g di caciotta a fette
-
100
g di salsiccia affumicata, a fette
nebo 100 g di salsiccia - 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3983 kJ / 952 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Sacharidy
- 106.5 g
- Tuk
- 43.9 g
Alternativní recepty
Pizza alle zucchine
1 Std. 45 Min
Pizza al salmone
1 Std. 15 Min
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Pizza alla farina di farro
2h 10 min
Focaccia ai cereali
2h 5 min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4 godz.
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3h 20min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 godz.
Pizza alle verdure
2h 5 min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3h 10min
Focaccia al farro farcita
3 Std. 45 Min
Pizza Margherita e basilico
2h 10 min