Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di riso glutinoso
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 2 bacche di anice stellato
- 50 g di citronella fresca a pezzi (1 cm)
- 70 g di scalogno a pezzi
- 2 spicchi di aglio
-
15
g di radice di galagal fresca, (zenzero thailandese), sminuzzata finemente
nebo 15 g di radice fresca di zenzero, pelata e sminuzzata finemente - 1 peperoncino rosso piccolo, privato dei semi
- 20 g di olio di arachidi
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 70 g di sciroppo di tamarindo
-
30
g di zucchero di palma
nebo 30 g di zucchero di canna - 400 g di bevanda a base di cocco
- 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 600 g di carne di manzo (sottospalla) a striscioline (1x2 cm)
- 100 g di pannocchie di mais baby in quarti
- 100 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm)
- 50 g di sedano thailandese a pezzi (1 cm)
- 50 g di anacardi non salati
- 10 foglie di coriandolo fresco, lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2363 kJ / 566 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Condimento allo yogurt
10min
Citronette e Vinaigrette
Keine Bewertungen
Salsa olandese
30 min
Salsa BBQ
20min
Couscous di cavolfiore (vegan)
15min
Sundal di ceci
6 godz. 45 min
Chutney al cocco e coriandolo
45 min
Ramen di mare
2u. 50min
Bon bon gelato
5h
Pollo alla pechinese
55 min
Burger vegan deidratato
20 Std. 10 Min
Patatas bravas in tempura
1h 20 min