Zařízení & příslušenství
Pagnotta al rosmarino
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 30min.
10 porzioni
Suroviny
-
2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
250 g di acqua
-
150 g di lievito madre10 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino zucchero
-
500 g di farina tipo 0500 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
-
30 g olio extravergine di oliva
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
6 g
Kalorie
862 kJ /
206 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pane e panini
61 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Pane al rosmarino
10hod. 55min.
Preimpasto per pane
24hod. 30min.
Bauletti integrali allo speck
5hod. 15min.
Baguette tradizionale
15hod. 35min.
Corona bordolese
5hod. 20min.
Pane con farina di mais
5hod. 5min.
Panini alle erbe
3hod. 5min.
Polka (pane francese)
5hod.
Ciriola romana
10hod. 50min.
Ciabattine veloci
3hod. 10min.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min.
Il pane di Altamura
4hod.