Pagnotta al rosmarino
TM6 TM5

Pagnotta al rosmarino

4.8 (36 hodnocení)

Suroviny

  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 250 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
    nebo 150 g di lievito madre
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 500 g di farina tipo 1
    nebo 500 g di farina tipo 0
  • 10 g di sale
  • 30 g di olio extravergine di oliva

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
862 kJ / 206 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
39 g
Tuk
4 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty