Pagnotta al rosmarino

Pagnotta al rosmarino

4.8 36 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 30min.
10 porzioni

Suroviny

  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 250 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
    150 g di lievito madre
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 500 g di farina tipo 1
    500 g di farina tipo 0
  • 10 g di sale
  • 30 g olio extravergine di oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 6 g
Kalorie 862 kJ / 206 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...