
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
nebo 150 g di lievito madre - 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
nebo 500 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 206 kcal / 862 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al latte
2hod. 20min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Panini al latte
4hod. 50min
Pane alla birra
4hod. 55min
Treccia di grano duro alla salvia
5hod.
Spighette al kamut
3hod. 55min
Filoncini alla cipolla
3hod. 50min
Corona bordolese
5hod. 20min
Pane con farina di mais
5hod. 5min
Pane di patate
3hod.
Ciabattine veloci
3hod. 10min
Pagnotta casereccia
5hod. 10min