Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
nebo 150 g di lievito madre - 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
nebo 500 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Filone saporito
5h 20min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Corona bordolese
5h 20min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane pugliese
29h 20min
Pagnotta casereccia
5h 10min