Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
nebo 150 g di lievito madre - 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
nebo 500 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini al latte
4 godz. 50 min
Pane al latte
2h 20min
Ciabattine veloci
3ωρ. 10 λεπτ.
Pane con farina di mais
5u. 5min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Pane di patate
3h
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Il pane di Altamura
4h