Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
-
2
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 1 pizzico di timo secco - 1 pizzico di maggiorana secca
- 1 pizzico erba cipollina secca tritata
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 15 g di lievito di birra fresco
-
300
g di farina tipo 1
nebo 300 g di farina tipo 0 - 200 g di farina integrale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filone di sola semola
2sa 50 dk
Pane integrale in cassetta
4h
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Crackers senza lievito
1h 15min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Panini alle erbe
3h 5min
Grissini integrali al rosmarino
2sa 50 dk
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Il pane di Altamura
4h
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane di segale
3 Std. 20 Min