Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
-
2
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 1 pizzico di timo secco - 1 pizzico di maggiorana secca
- 1 pizzico erba cipollina secca tritata
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 15 g di lievito di birra fresco
-
300
g di farina tipo 1
nebo 300 g di farina tipo 0 - 200 g di farina integrale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Spighette al kamut
3 Std. 55 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane all'orzo
2 godz. 45 min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane svedese
2 godz.
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 min
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min