Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 250 g di riso originario
- 150 g di farina di mais, consentita da prontuario
- 190 g di zucchero a velo
- 220 g di burro a pezzi piccoli
- 7 tuorli
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci, consentito da prontuario (volitelně)
Crema
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di latte intero
- 2 uova
- 30 g di amido di mais (maizena), consentito da prontuario
- 20 g di cacao amaro in polvere, consentito da prontuario
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 48.6 g
- Tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10min
Pasta choux (senza glutine)
1h 20 min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50 min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pasta frolla (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Besciamella (senza glutine)
15min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min