Kompatibilní verze
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Borrego
- 10 g coentros
- 3 ramos de alecrim, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 1 c. sopa de sal
- 1 c. chá de pimenta em grão
- 60 g banha
- 2000 g perna de borrego
- 60 g geleia de marmelo
- 200 g vinho branco
- 1 laranja, só o sumo
- 150 g água
Puré de couve flor e pêra
- 500 g pera cortada em pedaços
- 500 g couve-flor cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- ½ limão, só o sumo
- 50 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 2 c. sopa de hortelã, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 708 kcal
- Protein
- 71 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombo de porco recheado com maçã e frutos secos
1h 35min
Borrego mediterrânico
10h
Risoto de garoupa com manjericão
1 Std.
Lombinho de borrego com crosta de ervas e puré de beterraba
1 Std. 25 Min
Rolos de vegetais e gambas
1 Std.
Lombinho en croûte
10h 15 min
Filetes de linguado enrolados
45min
Bochechas de porco com batata e maçã assadas no forno
9h
Lombinho de porco recheado e puré de aipo e batata
55min
Perna de peru com puré de maçã
11 Std. 30 Min
Burras em vinho tinto
12 Std. 55 Min
Açorda de marisco
30 Min