Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera

Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera

4.9 7 rating
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 5min.
6 doses

Suroviny

Borrego
  • coentros
    10 g
  • alecrim só as folhas
    3 ramos de
  • dentes de alho
    6
  • sal
    1 c. sopa de
  • pimenta em grão
    1 c. chá de
  • banha
    60 g
  • perna de borrego
    2000 g
  • geleia de marmelo
    60 g
  • vinho branco
    200 g
  • laranja só o sumo
    1
  • água
    150 g
Puré de couve flor e pêra
  • pera cortada em pedaços
    500 g
  • couve-flor cortada em pedaços
    500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • limão só o sumo
    ½
  • manteiga
    50 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • hortelã só as folhas
    2 c. sopa de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 71 g
Kalorie 0 kJ / 708 kcal
Tuk 35 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...