Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Azeite q.b. p/ untar
Farinha
- 160 g arroz p/ risoto
- 140 g sementes de linhaça
- 50 g farinha de alfarroba
- 50 g farinha de araruta
- 5 g goma xantana
- 1 ½ c. chá de fermento em pó p/ bolos
Pão
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 4 ovos
- 250 g leite
- 50 g azeite
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1374 kJ / 329 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de amêndoa e aveia sem glúten
1 Std. 35 Min
Pão de quinoa e batata-doce sem glúten
1h 25min
Espelta
8h 40min
Panquecas com farinha de arroz e morangos em calda
30min
Pão de manteiga e nozes sem glúten
1h 30min
Pão de farinha de castanha e noz sem glúten
1h 30min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Mix de farinha para doces sem glúten
10min
Pão de arroz sem glúten
1h 30min
Pão de linhaça e noz sem glúten
50min
Pão sem glúten
3j 20 menit
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min