Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Azeite q.b. p/ untar
Farinha
- 160 g arroz p/ risoto
- 140 g sementes de linhaça
- 50 g farinha de alfarroba
- 50 g farinha de araruta
- 5 g goma xantana
- 1 ½ c. chá de fermento em pó p/ bolos
Pão
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 4 ovos
- 250 g leite
- 50 g azeite
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1374 kJ / 329 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão sem glúten
3 Std. 20 Min
Pão de amêndoa e aveia sem glúten
1h 35min
Pão de linhaça e noz sem glúten
50 Min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de quinoa e batata-doce sem glúten
1 Std. 25 Min
Pão de sementes e tâmaras
1ωρ. 50 λεπτ.
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão de farinha de castanha e noz sem glúten
1h 30min
Pão de arroz sem glúten
1h 30min
Mix para pão integral e pão
24h
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min
Pão da terra
1h 35min